PROKOP

Semitimpuriu | Ovaz

Caracteristici morfologice si tehnice
Potențial de producție
ridicat
Calitatea producţiei
 
Tipul spicului nearistat, semi-compact
Înspicare
semi-timpurie
Maturitate
semi-timpurie
Înălțimea plantei medie / 75 - 95 cm
Capacitate de înfrăţire
medie
Număr de boabe în spic
mare
Masa a o mie de boabe (grame)
medie
Masa hectolitrică (kg/hl)
medie
Conținut de proteină
mediu-scazut
Factori de vigoare, toleranţă şi rezistenţă
Toleranța față de ger foarte slab
Rezistența la înclinare și cădere
medie
Toleranța față de Blumeria (făinare)
medie-joasă

Pentru rezultate de productie superioare si un management integrat al combaterii bolilor si daunatorilor se recomanda respectarea asolamentului si aplicarea dozelor omologate a produselor de uz fitosanitar (in conformitate cu prevederile din editia actualizata a CODEX ului).

Cu acelasi scop recomandam aplicarea a 2 tratamente fungicide cu rol preventiv precum si utilizarea produselor cu rol biostimulator si de nutritie in functie de carente si necesitati.

Caracteristici tehnologice
Zonare și recomandări Recomandat in toate zonele de cultură a grâului.
Potenţial productiv în zone aride
mediu
Potenţial productiv în zone umede
mediu
Norma de semănare 320 - 400 b.g./mp

Detalii suplimentare la echipa de vânzări

Dan Florea
Director zonal de vanzari

Cluj, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Huneadoara, Alba

Nicoleta Boghici
Director zonal de vanzari

Dolj, Olt, Gorj, Valcea, Mehedinti

Mihai Vintu
Director zonal de vanzari

Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati

Alexandru Poscas

Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau

Andrei Boszormenyi

Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor, Satu Mare

Donau Saat Romania

Teleorman, Giurgiu, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov